štvrtok 15. júla 2010

Krevety v krupicovo-sezamovom kabatiku

11100_3978



CO POTREBUJETE:

1/2kg tigrych kreviet; cerstvych
2 lyzice kukuricneho skrobu alebo hladkej muky
sol
1 lyzica jemnej detskej krupice (pouzila som Rava, z ktorej sa robi Upma alebo Fine rava)
1 lyzicu bieleho sezamu
1/2 lyzicky paliveho chilli korenia
1/2 lyzicky suseneho manga Amchoor
1/3 lyzicky kurkumy
olej



AKO POSTUPOVAT:

Do misky dame muku, krupicu, koreniny, stipku soli, sezam a dobre premiesame.

Krevety ocistime, osusime a nasolime. Nechame odlezat 15 minut.

V hlbsej panvici rozpalime olej. Krevety jednu po druhej obalujeme v krupicovo-sezamovej zmesy a hned vkladame do horuceho oleja. Prazime na silnom ohni z oboch stran do hneda.

1

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára