nedeľa, 6. mája 2012

Kuracie rolky s paneerom a mangovym chutney


Kuracie rolky s paneerom a mangovym chutney




CO POTREBUJETE:

kuracie prsia
sol
mlete cierne korenie
paneer
mangove chutney

na trojobal:
hladka muka
vajicka
struhanka

na vysmazanie v rure:
ghee


Kuracie rolky s paneerom a mangovym chutney




AKO POSTUPOVAT:

Kuracie prsia naklepeme, osolime z oboch stran, poprasime mletym ciernym korenim a v tenkej vrstve potrieme mangovym chutney.

Nastruhame si paneer a ulozime na stranu s mangovym chutney. Prsia zrolujeme a stred a kraje prichytime spajdlickami.

Rolky obalime v muke, vajicku a struhanke. Pekac potrieme s ghee, rolky nan ulozime a pokvapkame trochou ghee.

Ruru si predohrejeme na 200-220st. Rolky pecieme z jednej strany 20 minut, potom ich vyberieme, obratime a znova troska pokvapkame s ghee a dopecieme 20 minut aj z druhej strany pekne do hneda.



Ako prilohu sme mali zemiakove pyre.

2 komentáre:

  1. páči sa mi že sa pečú v rúre, tak som ešte neskúšala, vďaka za inšpiráciu :-) Miška, si ma rozosmiala, ako si napísala v úvode, že čím si klepala mäso :-))))Prajem krásny dník! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie tvoje indické šnicle vyzerajú skoro ako moje pražské :-) super!

    OdpovedaťOdstrániť