nedeľa, 17. novembra 2013

Gobi Tamatar

Gobi Tamatar



CO POTREBUJETE:

1 mensi karfiol
2 paradajky
olej
1 plocha lyzicka tmaveho horcicneho semienka
1 plocha lyzicka rimskej rasce
1 zelena chilli papricka
1/2 lyzicky struhaneho zazvoru
1 lyzicka struhaneho cesnaku
1 plocha lyzicka garam masala
sol
troska vody na podliatie
1/3 lyzicky mleteho koriandru
1/2 lyzicky mleteho chilli korenia
cerstva koriandrova vnat


Gobi Tamatar



AKO POSTUPOVAT:

V hrnci zohrejeme olej. Pridame horcicne semienko a rimsku rascu. Chvilku oprazame, nechame horcicne semienka prasknut.

Potom pridame struhany zazvor a cesnak.

22gobi tamatar 002


Hned ako zavonaju, pridame chilli papricku.

22gobi tamatar 003


Dalej pridame nakrajany karfiol. Podlejeme ho len troskou vody a na miernom ohni, pod pokrievkou 3 minuty dusime.

22gobi tamatar 004


Potom pridame garam masala a premiesame.

22gobi tamatar 005


Dalej pridame nadrobno nakrajane paradajky, sol...

22gobi tamatar 008


... mlety koriander a chilli korenie, premiesame a pod pokrievkou dodusime domakka.

22gobi tamatar 009


Nakoniec pridame nasekanu koriandrovu vnat a odstavime z ohna.

22gobi tamatar 010

Mozeme podavat s plackami.


Gobi Tamatar

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára