CO POTREBUJETE:
olej
1/2 lyzicky tmavych horcicnych semien
3 zelene chilli papricky
1/2 lyzicky urid dal
1/3 lyzicky mletej kurkumy
niekolko kari listkov
2 velke cervene cibule
2 chow chow (chayote)
sol
AKO POSTUPOVAT:
Chow chow okrajame ako zemiak. Prekrojime na polovicu a vyberieme kostku. Dalej nakrajame na mensie kusky a odlozime bokom do dalsieho pouzitia.
V hrnci zohrejeme olej, pridame horcicne semienko, urid dal, chilli papricky (mozete ich nakrajat nadrobno) a kari listky. Nechame rozvonat. Pridame kurkumu a premiesame.
Dalej pridame nadrobno nakrajanu cibulu a restujeme domakka.
Potom pridame nakrajane chow chow, osolime a udusime na miernom ohni pod pokrievkov domakka. Asi 10-15 minut. Ked je chow chow makke pridame hrst kokosu a este chvilku restujeme na stredne silnom ohni.
Podavame s plackami.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára