utorok, 9. decembra 2014

Chow chow subzi


IMG_7826


CO POTREBUJETE:

olej
3 zelene chilli papricky
1/2 lyzicky urid dal
1/3 lyzicky mletej kurkumy
niekolko kari listkov
2 velke cervene cibule
2 chow chow (chayote)
sol


IMG_7833



AKO POSTUPOVAT:

Chow chow okrajame ako zemiak. Prekrojime na polovicu a vyberieme kostku. Dalej nakrajame na mensie kusky a odlozime bokom do dalsieho pouzitia.

IMG_7759

1


V hrnci zohrejeme olej, pridame horcicne semienko, urid dal, chilli papricky (mozete ich nakrajat nadrobno) a kari listky. Nechame rozvonat. Pridame kurkumu a premiesame.

2


Dalej pridame nadrobno nakrajanu cibulu a restujeme domakka.

3


Potom pridame nakrajane chow chow, osolime a udusime na miernom ohni pod pokrievkov domakka. Asi 10-15 minut. Ked je chow chow makke pridame hrst kokosu a este chvilku restujeme na stredne silnom ohni.

4


Podavame s plackami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára