streda 10. februára 2016

Sampinonovo - koprova omacka na cestoviny

Sampinonovo - koprova omacka na cestoviny





CO POTREBUJETE:

200g cerstvych sampinonov
asi 2 lyzice oleja
1 velka cervena cibula
2 struciky cesnaku
asi 100ml kuracieho vyvaru
asi 100ml sladkej smotany
sol
mlete cierne korenie
sladka mleta paprika
hrst cerstveho kopru


Sampinonovo - koprova omacka na cestoviny



AKO POSTUPOVAT:

Cibulu s cesnakom vymixujeme na pastu. 

Sampinonovo - koprova omacka na cestoviny


V panvici zohrejeme olej, pridame cibulovu pastu a chvilku restujeme. Pridame nakrajane sampinony a opat chvilku restujeme. 

Sampinonovo - koprova omacka na cestoviny


Podlejeme vyvarom, osolime, pridame cierne korenie a premiesame. Pridame sladku smotanu, premiesame a chvilku povarime. 

Sampinonovo - koprova omacka na cestoviny


Nakoniec pridame mletu cervenu papriku a kopor, prejdeme varom a panvicu odstavime z ohna. Celkova tepelna uprava sampinonov je asi 8-10 minut.

Sampinonovo - koprova omacka na cestoviny


Podavame s cestovinami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára