utorok 7. februára 2012

Methi Murgh Kadhai

Methi murgh kadhai




CO POTREBUJETE:

2 kuracie stehna aj s klbom; vykostene a pokrajane na rezanceky
2 lyzice paradajkoveho pretlaku
4 struciky cesnaku
1/2 lyzicky mleteho kasmirskeho chilli korenia
olej
1/2 lyzicky rimskej rasce
sol
1/3 lyzicky kurkumy
troska vody na podliatie
za hrst nasekanej senovky greckej - cerstvych listockov
za hrst nasekanej vnate koriandru


Methi murgh kadhai




AKO POSTUPOVAT:

V miske zmiesame paradajkovy pretlak, nastruhany cesnak a chilli korenie.

Methi murgh kadhai



V hlbsej panvici zohrejeme olej. Pridame rimsku rascu a pockame chvilku kym praskne a zavonia. Ohen zmiernime a pridame paradajkovy pretlak (miesto pretlaku mozete pouzit 2 rozmixovane paradajky). Pol minutky nechame prehriat. Pridame kurkumu.

Methi murgh kadhai



Dalej pridame kuracie rezanceky a osolime. Dobre premiesame.

Methi murgh kadhai



Podlejeme troskou vody, privedieme ju do varu, znova ohen zmiernime, panvicu prikryjeme a varime 15 minut.

Methi murgh kadhai



Potom pridame nasekanu senovku grecku a koriandrovu vnat, premiesame, zakryjeme a minutku nechame prehriat. Odstavime panvicu z ohna a zakryte nechame 10 minut odlezat.

Methi murgh kadhai



Podavame bud s dusenou ryzou alebou nejakym jednodychym Pulaom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára