utorok, 16. júna 2015

Pecena fazulka a sampinony


Pecene fazulky a sampinony




CO POTREBUJETE:

200g cerstvych sampinonov
asi 15ks fazulovych strukov
olivovy olej
tymian (pouzila som suseny)
mlete cierne korenie
mlety muskatovy orech
sol
asi 4 lyzice kokosoveho mlieka
tvrdy syr
(napr. Parmezan - u nas je tazke zohnat ho, preto som pouzila, aky som mala)


Pecene fazulky a sampinony



AKO POSTUPOVAT:

Sampinony ocistime a pokrajame na stvrtinky. Fazulku odnitkujeme a pokrajame. Oboje dame do zapekacej misky. Pridame vsetky ostatne suroviny, okrem syra. Premiesame.

Pecene fazulky a sampinony


Ruru predohrejeme na 230st. a pecieme 20 minut. Sampinony a fazulku presypeme trochou struhaneho syra a dame  naspat do horucej rury, aby sa syr roztopil. Uz nepecieme.

Podavame ako prilohu ku grilovanemu masu alebo len tak s hriankou, alebo aj bez nej.

Pecene fazulky a sampinony

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára