Preskočiť na hlavný obsah

Besan Okra

Besan Okra




CO POTREBUJETE:


olej
1/4 lyzicky asafoetida

na besanovu zmes:
mala hrst mandli (alebo arasidy)
3 ploche lyzise besanu (cicerovej muky)
1/2 lyzicky mletej kurkumy
1/2 lyzicky mleteho chilli korenia
1 lyzicka mleteho koriandru

sol

Besan Okra



AKO POSTUPOVAT:

Okra - Ibistek jedly


Mandle na sucho opecieme na panvici, nechame vychladnut a pomelieme. V miske zmiesame besan, mlete mandle, kurkumu, chilli korenie a mlety koriander.

Besan Okra


V panvici zohrejeme trocha oleja. Pridame rimsku rascu a asafoetida a nechame korenie rozvonat. Potom pridame umtu, vysusenu a nakrajanu okru a na silnom ohni 5 minut prehadzujeme. Dalej pridame besanovu zmes, sol, premiesame, ohen zmiernime a pod pokrievkou dusime dalsich 10 minut. Aspon raz pocas dusenia premiesame.

Besan Okra


Podavame s Chapati.



Besan Okra

Komentáre